Iedere dag rokjesdag

Samenleving
zondag, 07 november 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Jammer dat Martin Bril het niet meer mag meemaken. De minirok is een must de komende winter. Sonia Rykiel en Yves Saint Laurent komen met korte, maar warme jurkjes. Hèrmes combineert jurkjes met zwartleren bloesons en kroko-jasjes. Verder veel wol en velours op de catwalk.
PureTrend geeft tips om de winter warm, trendy en bovenal goedkoop door te komen door de zomergarderobe aan te vullen met:
- een wat dikkere zwarte panty - een gebreid vest, vaak met een riem in de taille er overheen - een tregging (iets wat het midden houdt tussen een broek en een legging), liefst van leer - met warme kniekousen, desnoods met een transparante panty eronder tegen de kou - met een korte cape, zodat de jurk niet verdwijnt onder multiple laagjes.
En wat je vooral NIET moet dragen:
- een zware lange jas, die het zwierige effect van het jurkje of de rok teniet doet - Uggs, jammer voor de koukleumen, maar dat kan echt niet! - een dikke panty onder een jurkje met een fleurig motiefje: het contrast is te groot - panty's met een netmotief: te vulgair - uitgesproken winter- en zomerkleding met elkaar combineren, bv. een lichte bloemetjesjurk (liberty) met een nepbontjas.
Een paar voorbeelden:
Nog meer foto's
Bron(nen): PureTrend