Williams had er last van: “Geen atlete heeft zulke grote borsten als ik”

Serena Williams speelt momenteel op de US Open en staat in de achtste finale tegen haar opkomende landgenote Sloane Stephens. Ze spreekt in een gesprek met het Amerikaanse tijdschrift De Jour ondermeer over de hinder die ze in haar loopbaan had van haar lichaamsbouw "Ik ben opgegroeid met een stel zussen", verklaart Williams. "Ik was de jongste en ik was echt dik. Mijn zus Venus was heel lang en slank. In een wereld waarin heel veel mensen heel slank zijn, was dat moeilijk. Zeker als een atleet. Geen andere atleet heeft zulke borsten als ik. Maar ik heb geleerd van mezelf en mijn rondingen te houden. Ik hoop dat ik daarmee andere mensen inspireer."serena-williams-dujour-body-image-curves-the-jasmine-brand-503x595

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. kletsmajoor

    Serena heef de grootste sinds Simona Halep haar borsten heeft laten verkleinen. Waarna Halep overigens duidelijk beter is gaan spelen.

  2. marianne martens

    al die vrouwen, die nooit beseft hebben dat ze grote borsten hebben, zelf heb je niet in de gaten, maar vooral de toeschouwer, die achter de ‘ witte gekalkte lijn” zich misschien staan te verkneukelen. Ook vrouwen met grote tieten kunnen heel veel, hockeyen, galfen, tannissen, zwammen,boksen, voetballen, fietsen, maar bij fietsen helpt vooral bij de afdeling, de zwaarte van de tieten de snelle snelheid over de witgekalkte streep naar de finish..

Reacties niet toegestaan