Schumacher was maar een klein stukje buiten de piste

Er zijn door de Franse politie details bekend gemaakt over het ongeluk van Michael Schumacher. Het blijkt dat het ongeluk vlak naast de piste plaatsvond. Hij was acht meter buiten de piste toen hij ten val kwam. Hij raakte met zijn ski een steen, raakte uit balans en viel. Dat is af te leiden uit de beelden van zijn helmcamera, zo werd vandaag duidelijk tijdens de persconferentie van de politie. Hoe hard hij ging, is echter moeilijk te zeggen. Volgens de politie was zijn materiaal prima in orde. Zowel de ski's als de bindingen waren in goede staat Er was eerder ook sprake van een toerist die het ongeval bij toeval zou hebben gefilmd, maar die man heeft zich tot dusver niet gemeld.  

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Heldoppantoffels

    Sneu voor hem en zijn familie.

    Neemt niet weg dat 8 meter van de piste wat mij betreft niet een klein stukje is, het is voldoende om aandacht te krijgen “kijk mij eens cool zijn buiten de piste” en te ver om altijd geschikte ondergrond te verwachten.

    Er is veel dat ik niet kan, skiën toevallig wel vrij behoorlijk maar dat doe ik gewoon op de piste waar je enigszins normale condities kunt verwachten.

  2. catchit64

    Je been een klein beetje breken is toch een gebroken been dus of je nu veel of weinig off piste bent maakt dus niet uit.

Reacties niet toegestaan