Babypakje vertelt je waarom je baby huilt

Ouders hebben er soms moeite mee om te ontdekken waarom hun baby huilt. Voor deze ouders is er nu een Exmobaby pak. Dit ziet eruit als een normaal babypakje, maar is voorzien van een aantal handige snufjes om erachter te komen waarom je baby huilt.

Zo beschikt het pak over een ingebouwde thermometer, een hartslagmeter en een bewegingssensor. Door deze gadgets kan de Exmobaby bepalen hoe de baby eraan toe is. Zo kan de Exmobaby afwijkingen, zoals slaapapneu en dreigende wiegendood signaleren. Daarnaast kan de Exmobaby ook de vochtigheid meten, zodat je weet wanneer je de baby moet verschonen.

De Exmobaby brengt je ook nog eens via een email of sms op de hoogte hiervan. Dit is echter niet het enige, er komt ook een applicatie beschikbaar die in contact staat met de Exmobaby. Ook kunnen de ouders zelf de instellingen veranderen van de Exmobaby, zodat deze de volgende keer nog beter voorspellen wat er aan de hand is.

Op dit moment wordt de Exmobaby getest in verschillen ziekenhuizen. Daarnaast zoeken ze ook vrijwilligers om het product thuis uit te testen. De schatting is dat de Exmobaby ongeveer $100 dollar zal gaan kosten. Voor de mensen die echt niet kunnen wachten is de Exmobaby trouwens al beschikbaar op de website: exmobaby.exmovere.com. Je zult dan echter wel een stuk meer moeten betalen: $1000 voor de Standard Exmobaby en $2500 voor de Deluxe Exmobaby.

Bron(nen):   Daily Mail      

37 Reacties Doe mee met de discussie →