Oranjes gaan toch weer skiën in Lech

De koninklijke familie gaat ook deze winter weer naar Lech voor een skivakantie. Dat heeft de burgemeester van het Oostenrijkse stadje tegen de NOS gezegd. Volgens de burgemeester is er contact met de Oranjes geweest over het bezoek.
De traditionele wintersportvakantie veranderde begin dit jaar in een drama, toen prins Friso tijdens een skitocht onder een lawine werd bedolven en in coma raakte. Of prinses Mabel ook meegaat, is niet bekend. De Rijksvoorlichtingsdienst wil volgens de NOS geen commentaar geven op de skivakantie van de Oranjes.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. DutchBag

    Semi off topic; Koningshuis moet afgeschaft worden, iemand komt op basis van bloedlijn in bepaalde posities. Te achterhaald.
    De taken die ze nog wel in dienst van Nederland verrichten kunnen door democratisch aan te wijzen personen (tegelijk met normale verkiezingen) aangewezen (en indien nodig getraind) worden.

  2. knier

    Het kroonprinselijk paar is zelfs zo goed hun veertigste vakantie dit jaar, in Argentinië,te onderbreken om dit familie uitje op te luisteren met hun aanwezigheid.
    Onvoorstelbaar hard werken,dat 24/7 klaar staan voor volk en vaderland…….

Reacties niet toegestaan