DSK leent miljoenen van ex-vrouw om het kamermeisje af te kopen

De aanklacht van het kamermeisje in het Sofitel in New York liep - relatief - met een sisser af voor Dominique Strauss-Kahn. Hij belandde niet in de gevangenis en werd tot niets veroordeeld. Het kostte hem slechts het Franse presidentschap en zijn reputatie. En 6 miljoen om de deal te bekostigen gemaakt met het kamermeisje. Voor dat bedrag ziet ze af van verdere juridische stappen. Volgens de Daily Mail heeft DSK zelf niet zoveel geld en heeft hij - met succes - aangeklopt bij Anne Sinclair, die vorig jaar van hem scheidde. Zij hoestte het geld op. Na zijn scheiding lijkt DSK helemaal los. Hij leeft een wild vrijgezellenbestaan vol feestjes en vrouwen. Een week voor zijn laatste bezoek aan de rechtbank feestte hij er flink op los met drie jonge blondines op een cocktailparty in Parijs.
Er loopt overigens nog een Franse rechtszaak tegen DSK: hij zou meisjes hebben geronseld om tegen betaling seks te hebben met hem en een groepje soortgelijke mannen. Die zaak loopt nog.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Bert Hilhorst

  De linkse politicus in actie tijdens zijn strijd voor sociale gerechtigheid.

  • Heldoppantoffels

   In hoeverre is zijn politieke achtergrond relevant? (links) Als de verhalen waar zijn dan is de man een smeerlap, deze kun je links én rechts vinden.
   Wat mij betreft is het tijd om de bevolking meer van de macht terug te geven, daarmee moet het dan mogelijk zijn op diverse vlakken in te grijpen.De elite is tegenwoordig een stuk ellendiger dan de gemiddelde mens.

   Lijkt mij wel wat, interactief via allerlei digitale kanalen kunnen stemmen op diverse onderwerpen! Majority rules!

   (in antwoord op Bert Hilhorst)
 2. Genuine_Defector

  Ik begrijp niet echt waarom Sinclair dit doet? Wat heeft zij eraan om voor die schuinsmarcheerder te betalen?

Reacties niet toegestaan