Ronan Farrow vraagt vriend op ludieke wijze ten huwelijk

Ronan Farrow, de zoon van actrice Mia Farrow en regisseur Woody Allen, heeft zich verloofd met zijn vriend Jon Lovett. Dat deed hij op een bijzondere manier, meldt Page Six.

Journalist Farrow, dankzij wiens artikelen over Harvey Weinstein in The New Yorker in 2017 vrouwen durfden te zeggen dat ze door de Hollywood-producer misbruikt waren, bracht onlangs een boek uit, Catch and Kill. In dit boek onthult Farrow de extreme tactieken die Weinstein toepaste om hem te weerhouden van publicaties over zijn seksuele wangedrag. De eerste versie van het, toen nog ongepubliceerde, boek liet Ronan aan zijn vriend lezen. Aan de binnenkant had hij een persoonlijke tekst geplaatst: "Trouwen? Op de maan of anders hier op aarde."

"Dat laatste verwees naar een grapje dat we onderling altijd maken over trouwen op de maan. Hij vond mijn aanzoek in het boek en zei tuurlijk wil ik met je trouwen," aldus Ronan, die zijn relatie meestal vrij privé houdt.

De 31-jarige Farrow en de 37-jarige Lovett ontmoetten elkaar in 2011, vlak nadat Lovett gestopt was als tekstschrijver voor de toenmalige president Barack Obama.