RTL bevestigt promolek finale Expeditie Robinson

Kijkers hebben zondagochtend al een promofilmpje met de finalisten van Expeditie Robinson gezien, terwijl de halve finale pas zondagavond wordt uitgezonden. RTL heeft bevestigd dat inderdaad per ongeluk het verkeerde spotje is getoond.

"Als gevolg van een menselijke fout is de promo eenmalig een dag te vroeg uitgezonden waarin de finalisten van Expeditie Robinson al te zien zijn. We vinden het uiteraard heel spijtig voor de trouwe fans dat daardoor de uitkomst van de halve finale al bekend is", laat RTL weten. "Maar kleine troost, de proeven van de halve finale zijn zo spannend, dat het zeker de moeite waard is om vanavond te kijken en te zien hoe de finaleplekken zijn veroverd. We hopen dat onze spoiler niet verder wordt verspreid."

Op social media deelden boze fans hun ongenoegen over de spoiler. "Dat wordt spannend vanavond zeg", twitterde een kijker.

De halve finale is zondagavond te zien op RTL 4. Eva Koreman, Eva Cleven, Shary-An, Hugo Kennis en Mariana Verkerk nemen het tegen elkaar op.