Katja heeft geen spijt van openhartigheid over heel veel seks

Het baarde opzien toen Katja Schuurman in een Belgisch interview uitvoerig toelichtte hoe dol ze is op seks. Liefst met een groepje. ,Hoeveel hadden we er laatst in de jacuzzi? Zeven?”

Ze ging een maand naar een yogaretreat in Zuid-Afrika, terwijl in datzelfde land Gordon probeerde te bekomen van zijn drank- en drugsverslaving.

Ze is terug en legt aan de Telegraaf uit dat ze niet voorzichtiger gaat worden. Zeker niet in wat ze doet, en amper in wat ze daarover vertelt. „Omdat ik niet hou van hypocrisie, wil ik altijd zo openhartig mogelijk zijn. Geen masker dragen. Misschien ben ik te naïef geweest in de reacties die ik op dat bewuste gesprek kon verwachten. Iets wat ik twee jaar geleden eigenlijk ook al meemaakte, toen ik voor de Boekenweek een bloemlezing maakte van erotische en pornografische poëzie en literatuur. Lekker recht voor z’n raap en misschien stiekem een beetje choqueren, maar daar kreeg ik vervolgens ook weer allemaal vragen over. Dergelijke uitspraken laat ik, omwille van mijn dochter en ouders, nu achterwege. Als ik echter niemand had om op die manier rekening mee te houden, dan zou ik nog steeds geen blad voor de mond nemen.”

Maar ze is wel geheel vernieuwd terug van haar maand yoga.

"De vernieuwde Katja. Ik was zo blij om na weken in ’zenmodus’ weer naar huis te gaan, dat ik er op de terugweg een lekker drankje op heb genomen en enthousiast met mijn buurman heb zitten kletsen. Het was echter een nachtvlucht, dus ik hoop dat ik niet teveel mensen heb wakker gemaakt. Bij aankomst op Schiphol wachtte Freek me heel romantisch op met een roosje. We hebben het heel fijn samen en zouden het fantastisch vinden om op een dag samen een kindje te krijgen. Al kan de eerste luierperiode me dan wel weer gestolen worden.”

Bron(nen):   De Telegraaf