Bram Moszkowicz wil voor geen prijs naar Langs de Leeuw

Paul de Leeuw vindt dat het wel eens tijd wordt dat Bram Moszkowicz meedoet aan De Kwis, een vast onderdeel van Pauls programma Langs de Leeuw. "Bram in De Kwis, daar heb ik 5.000 euro voor over", zei Paul toen hij met Omroep MAX-voorman Jan Slagter de teleurstellende opbrengst van de tv-actie voor Syrië besprak. "Of Eva en Bram samen in de studio voor 15.000 euro!" Mochten Bram en Eva ingaan op de 'uitnodiging', dan zal Paul het geld doneren aan giro 555 om de slachtoffers van Syrië te helpen. Maar Bram komt niet. Hij vindt De Leeuw niks en hij vindt de actie voor Syrië niks. "Geen denken aan. Ten eerste vind ik het een grof programma. Mensen worden daar te kakken gezet, zonder dat ze zich kunnen verweren. Dat heb ik zelf ook meegemaakt", zei Bram tegen 538. "Ten tweede heb ik helemaal geen zin om geld voor Syrië in te zamelen. Dat zou wel eens bij de moslimbroeders terecht kunnen komen. Ik ben wel voor goede doelen, maar dan wil ik wel eerst even weten waar het naartoe gaat."

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  Ik geef Moscowicz groot gelijk dat hij niet in het programma van Paul de Leeuw wil optreden. Het gaat in zijn programma’s alleen om Paul zelf. Een egotripper pur sang. Moscowicz, ook al een egotripper, zou er totaal niet op zijn plaats zijn.

  Ook ik heb niet aan de Syrië actie meegedaan. Als de kruitdampen daar zijn neergedaald, wordt dat land een door de sharia geregeerde samenleving, een terroristenland, vrees ik.

 2. PaulusJ

  Ik geef € 5000,- aan een goed doel als Paul de Leeuw naar Syrië gaat.

 3. addicoco

  @PaulusJ: Daar sluit ik mij graag bij aan!

Reacties niet toegestaan