Boer Zoekt Vrouw: Bastiaan zag op tegen de logeerweek

De Zeeuwse boer Bastiaan en zijn kersverse geliefde Milou zijn nog altijd zielsgelukkig met elkaar, zo getuigden ze zondag tijdens de reünie van Boer Zoekt Vrouw. Dat, terwijl de boer helemaal niet zo'n zin had in de logeerweek, omdat het erg druk was op de boerderij.

De 36-jarige akkerbouwer moest tijdens die week een keus maken uit Milou, Madeleen en Elise. "Ik zag er van tevoren wel een beetje tegenop. Ik dacht: Dit is wel heel veel op mijn bord deze week. Maar tegelijkertijd is het wel een eerlijk beeld. De meiden komen logeren en ze zien gelijk: als er geoogst moet worden is het gewoon een drukke dag’', vertelt Bastiaan aan KRO-NCRV. "Dit is gewoon hoe het echt is. En naast dat we hebben gewerkt, hebben we het gewoon echt gezellig gehad met elkaar. De sfeer was gewoon erg goed en we hebben sowieso echt veel met elkaar gelachen."

De Limburgse Milou hoefde vanwege de lockdown niet op kantoor te verschijnen in Frankfurt, waar ze werkt en kon dus mooi tijdelijk bij haar geliefde in Zeeland intrekken. Ze zou zelfs al op zoek zijn naar een baan in de kustprovincie. "Er is op dit moment nog niks concreets, maar het leeft wel,’’ aldus Bastiaan. Of ze uiteindelijk echt voor de Zeeuwse klei kiest valt nog te bezien, zo vertelde ze maandag tegen lokale krant PZC. "Zeeland is prachtig, maar ik ben een vrouw van de stad. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje waar veel werd geroddeld. Ik ben daar ook gepest. ‘Dat wil ik nooit meer’, heb ik ooit gezegd. De anonimiteit van de grote stad, waar niemand op je let, past heel goed bij mij.’’ Maar daar maakt Bastiaan zich geen zorgen over. "Milou gaat wel verliefd worden op Zeeland te zijner tijd.’’

Bron(nen):   KRO-NCRV