Máxima draagt op de dag van de troonswisseling waarschijnlijk iets met goud en geel

Máxima draagt op de dag van de troonswisseling waarschijnlijk iets met goud en geel. "Dat heb ik uit zeer betrouwbare bron vernomen", zei royaltydeskundige Marc van der Linden dinsdag in RTL Boulevard.
 In het interview van de NOS en RTL Nieuws met Willem-Alexander en Máxima, dat vorige week werd uitgezonden, wilde Máxima niets loslaten over de kleding die ze op 30 april draagt. Ook wilde ze niet zeggen welke ontwerper ze heeft ingeschakeld. Bij haar huwelijk in 2002 droeg Máxima een jurk van de Italiaanse modeontwerper Valentino.
Wat wel bekend is, is dat Máxima bij de troonswisseling in het lang gaat. Willem-Alexander gaat in rokkostuum en draagt de hermelijnen koningsmantel.

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Edwin67veen

    Sorry hoor, maar moeten dit soort dingen echt op Welingelichtekringen.nl? Het journaal lijkt al een amusementsprogramma voor mensen die heel erg vergeetachtig zijn en heel veel dingen niet goed begrijpen (om het maar even heel zacht uit te drukken). Het zou zonde zijn als goede internetsites dit voorbeeld overnemen.

  2. catchit64

    En vinden we het belangrijk wat ze allemaal dragen? Wat een nutteloze onzin

  3. Cornelis Berend

    Daar sta je dan, in het geel met een gouden randje met de W van Waarde, luisterend naar de onderdanen die middels samenzang de juiste dimensie geven aan het begrip onderdaan

Reacties niet toegestaan