GTST-acteur heeft lak aan coronaregels: “Ik knuffel al acht weken met iedereen”

Ferry Doedens, acteur in Goede Tijden Slechte Tijden, vindt al die coronamaatregelen maar onzin. "We worden gek gemaakt door de media," zegt hij. Je zou eerder denken dat Doedens een aantal beelden van de media heeft gemist.

De acteur, die lange tijd kampte met verslavingen, is sinds twee maanden single. Ondanks het coronavirus date hij er lustig op los. Als Eddy Keur in de YouTube-serie KEURantaine vraagt of hij intimiteit mist, antwoordt Doedens: "Alles wat we natuurlijk willen is liefde. De pony moet natuurlijk wel grazen en de pony graast ook. Ik zet de bloemetjes wel gewoon buiten. Ik zie op zich wel een leuke jongen, dus wie weet over een tijdje.’’

De maatregelen lapt hij aan zijn laars. "Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld.” Sterker nog, hij vindt mensen die de regels wel respecteren maar irritant. "Ik respecteer het allemaal, maar als mensen helemaal aangedrukt tegen de eieren en de pakken melk hun gezicht wegdraaien, dan crash ik. Mevrouw, ik sproei niet in uw gezicht, ik hoest niet in uw gezicht, ik blaf niet in uw gezicht.”

Ook de maatregelen op de set van 's lands grootste soap vindt hij maar 'gedoe'. "Die protocollen, daar word je niet goed van. Maar ja, we mogen blij zijn dat we werk hebben.”