Marlies Dekkers begint (peperdure) Bed & Breakfast

Marlies Dekkers die we kennen van de strings en BH’s en van de rechtzaken met concurrenten gaat er iets bij doen: een B&B, maar dan wel een heel dure.

Ze vertelt tegen Radio Rijnmond dat haar leven soms best abstract is. “Ik heb veel energie en ik wilde er iets bij doen wat gewoon gezellig is, menselijke interactie.”

Volgens Marlies is het zeker geen impulsieve actie. “Ik wilde altijd al een hotel beginnen. Maar daar komt het voorlopig niet van, want ik heb het te druk. Dan maar een Bed & Breakfast.”

De locatie op de Mathenesserlaan in Rotterdam had ze al in haar bezit. Het werd af en toe gebruikt door haar familie en om feestjes in te vieren. “Het is een groot huis, compleet ingericht.”

Het is wel peperduur om bij  Marlies te logeren, want een overnachting kost 350 euro. Marlies vindt het juist een voordeel als mensen dit te duur vinden. “Het moet zich een beetje uitselecteren. Ik heb ook niet altijd tijd en het hoeft niet altijd vol te zitten. Het is gewoon leuk als er af en toe mensen komen.”