Eva is boos en gaat terugvechten

Eva Jinek gaat proberen om alsnog de resterende vijf afleveringen van haar talkshow op zondagmorgen te presenteren, schrijft de Mediacourant. Ze gaat haar contract met omroep WNL onder de loep nemen. Dat vertelde ze vanmiddag op Radio 1. Jinek is plotseling aan de kant gezet door WNL en wordt vanaf zondag al vervangen door drie andere presentatoren. “Ik heb mijn contract er nog niet bij gehaald, maar ik ga er zeker naar kijken. Zoals het nu zit, het is donderdagmiddag, lijkt het me lastig“, geeft ze aan. De presentatrice weet ook niet of ze dat wel moet willen. “Als je hoofdredacteur zegt dat je niet meer welkom bent om te presenteren, dan is het wel lastig om dat op een fijne manier af te dwingen. ” Het nieuws kwam zelfs voor Jinek plotseling. “Ik hoorde het vanmiddag van mijn hoofdredacteur dat ik zondag niet meer hoef te komen. Dat kwam heel hard bij me aan. Ik dacht eerst dat hij het niet meende, maar het is wel zo. Ik vind het vooral vervelend omdat ik nog maar vijf afleveringen te gaan had.”

Bron(nen):   Mediacourant      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Leonardo

  Tendentieus, dit. Ze zei dat helemaal niet vanmiddag op Radio 1.

  • Harrie Vangangelt

   Mee eens. Heb het ook gehoord en dit is niet de verwoording van zoals ze het zij. Tendentieus. Geeft te denken over de andere berichtgeving.

   (in antwoord op Leonardo)
  • iembam

   vooral die kop. niets in de tekst rechtvaardigt die kop. Ik hoop dat de citaten in de tekst wel overeen komen met de radio uitzending.

   (in antwoord op Leonardo)
 2. Zonnestraaltje

  TMG, dan kun je een messteek in de rug verwachten.

Reacties niet toegestaan