Putin gaat scheiden van Ludmilla

De heer en mevrouw Putin hebben aangekondigd ieder hun eigen weg te gaan: ze gaan scheiden. De laatste jaren werden ze al zelden samen gezien, dus een echte verrassing is het niet. De twee trouwden in 1983 toen Vladimir nog in Oost Duitsland bij de KGB werkte. Volgens de geruchten uit die tijd sloeg hij zijn vrouw toen en ging hij ook toen al vreemd. Volgens insiders leeft Putin praktisch samen met een voormalig turnster Kabaeva

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Robin

  [fout grapje] Mevrouw ziet er uit alsof ze tegen een stootje kan. 🙂

  • marianne martens

   gut, het is misschien heel jammer, dat ze gaan scheiden, net zoals miljoenen andere echtparen,want bij de nieuwe liefde samen, kom je altijd dezelfde problemen tegen,die je toch echt wel iets beter moet oplossen voor je kinderen.In de interactie verandert er helemaal niets met je vorige relatie, de bergen komen misschien wel iets anders, maar toch weer op dezelfde wijze terug.

   (in antwoord op Robin)
  • marianne martens

   wel een beetje een flauw grapje, want De Heer Poetin ziet er uit of hij een kogelvrij glas om zich heeft en zijn gevoelsleven uit Noord Pool ijs bestaat, maar er zal ongetwijfeld iets heel liefs in zijn ogen opduiken als hij iemand aardig vindt. De Russische literatuur, gedichten, beeldende kunst, wetenschappelijk onderzoek , onderwijs zijn van een ongelofelijk hoog niveau.

   (in antwoord op Robin)
   • JOHNN

    Rusland is een land van uitersten en dat gaat ook op voor de Russen.
    Heel lieve maar ook gevaarlijke beesten. Les extrèmes se touchent, Poetin schijn dagelijks stapels erotische sollicitaties van jonge Russinnen te krijgen. Ludmilla ziet er op het oog knuffelbaar uit, maar misschien is het wel een berekenende wrede Russin, die zijn er ook…

    (in antwoord op marianne martens)
 2. iembam

  Ludmilla nooooo we will not let you go, let him go!

 3. Loobs

  Was te verwachten. Poetin heeft, zo te zien, voor dezelfde plastisch chirurg gekozen als Berlusconi, daar hoort natuurlijk hetzelfde gedrag bij. Ljoeda, laat je goed betalen en huur een lekkere Kaukasische jongen in.

Reacties niet toegestaan