Dochter Sinatra: Frank verachtte Donald Trump

De Amerikaanse president Donald Trump noemde dit weekend de naam van Frank Sinatra in een speech over alles wat geweldig is aan Amerika. Maar die liefde was volgens Sinatra's dochter Nancy niet wederzijds.

Na de Fourth of July-toespraak van Trump, waarin hij een 'heldentuin' aankondigde voor Amerikaanse grootheden, liet Mia Farrow van zich horen op sociale media. De actrice was kort getrouwd met Sinatra en twitterde: "Frank zou Donald Trump hebben verafschuwd". Nancy Sinatra gooide daar nog een schepje bovenop door te antwoorden: "Hij verachtte hem dus echt."

Volgens Deadline refereerde de dochter van de in 1998 overleden zanger aan een incident uit 1990. Sinatra zou toen samen met onder meer Sammy Davis jr een optreden geven bij de opening van Trumps Taj Mahal-hotel in Atlantic City. De agent die de deal had geregeld kwam echter om voordat het contract was getekend, waarna Trump zou hebben geprobeerd David jr, die op dat moment aan kanker leed, uit de overeenkomst te schrappen om geld uit te sparen. Sinatra zou daar woedend over zijn geweest, en heeft het optreden gecanceld.