Borg voor Mees betaald door New Yorkse loodgieter

Volgens Elsevier heeft een loodgieter uit New York de 5000 dollar opgehoest om econome Heleen Mees uit de gevangenis op Rikers Island te krijgen. Loodgieter Leon Alfonso zei dat het verhaal van Mees zou 'zijn hart hebben gebroken'. 'Ik las in de kranten dat ze geen vrienden heeft, dat heeft mijn hart gebroken,' zegt Alfonso. Tegen Quote-journalist Mathijs Rotteveel zegt hij dat vond dat 'zo'n onafhankelijke vrouw vrij moest zijn op 4th of July'. De loodgieter kon het bedrag van 5.000 dollar (3.858 euro) betalen omdat hij veel geld heeft verdiend met goudhandel. Volgens de site 925 heeft echter een bekende Amsterdamse advocaat het geld betaald. Hoe dan ook: ze is weer vrij. 's Zomers gekleed stapte ze naar buiten, weet Elsevier

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. knier

  Volgens de site 925 heeft echter een bekende Amsterdamse advocaat het geld betaald.
  En dus niet al die linkse “vriendjes van haar die over elkaar heen vielen om “schande” te roepen.
  Hypocriete huichelaars….

 2. Cornelis Berend

  Bram?

 3. Paulraw

  Een baas van een loodgietersbedrijf in NY heeft haar bail betaald ”omdat ze helemaal geen vrienden had”
  Al die feministes die haar gisteren nog complimenteerden waren te bezopen om die 5000 miezerige euro’s voor te schieten.

  • HansH2

   ‘T zit je wel hoog hè?

   (in antwoord op Paulraw)
   • Paulraw

    Ja hè,

    Maar ik sla altijd een beetje groen uit als iemand denkt/droomt dat de wereld alleen maar bestaat uit succesvolle mensen met kindermeisjes en wasvrouwen in dienst,en dan maar alle sociale premiebetalingen wil afschaffen.

    Aandacht wordt altijd gericht op dit soort mediagenieke lege hulzen,terwijl de werkelijke aandacht op anderen gericht moet zijn die onderaan blijven bungelen

    RTL Nieuw vanavond bijvoorbeeld
    http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/opvanghuizen-voor-mensen-zonder-geld-overvol

    (in antwoord op HansH2)
    • HansH2

     Daarin vinden we elkaar. Schrijnend en feitelijk schandalig. Maar om nou zo op ‘los’ te gaan op iemand die geen impact heeft en nu zelf diep in de problemen zit? Omdat ze een paar keer in beeld is geweest? Ze houdt niet d’r hand op, heeft de lef het zelfstandig in de VS te proberen en heeft net als jij en ik recht op een eigen mening en op het maken van domme fouten.
     Brandt dan die Haagse kliek en de kringen die ze bedient af.

     (in antwoord op Paulraw)
 4. Paulraw

  Een echte macho man zo te zien redt de feministe ….

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2013/7/Loodgieter-uit-New-York-betaalde-borgsom-Heleen-Mees-1303827W/?pagenr=1#comments

  Zeer treffend commentaar onder het artikel:

  ”Eigenlijk diep treurig dat een ‘groot en bekend’ econoom die waarschijnlijk neerkijkt op ‘bluecollar’ mensen maar wel hun geld aan neemt terwijl zij veel meer geld heeft al is het geen cash.”

 5. Esther8

  We wisten al dat Femke Halsema voor zo’n bedrag haar bed niet uitkwam…

 6. Paulraw

  Geen 5000 USD op zak?

  ”De 44-jarige Nederlandse econome en feministe Heleen Mees, die vastzat voor het stalken van topeconoom Willem Buiter, woont in een luxe appartement in hartje Brooklyn in New York. Het appartement heeft ongeveer 1 miljoen dollar gekost. Maar ondanks dit ‘goudmijntje’ bleek donderdag dat de in opspraak geraakte econome haar borgsom van 5000 dollar niet kon betalen.”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21708477/___Mees_woont_in_huis_van_1_miljoen___.html

  Blijkbaar kun je in de VS met je huis als onderpand geen 5000 usd lenen?

 7. Betweter

  Het lijkt wel alsof linkse types niet met geld om kunnen gaan 😉

Reacties niet toegestaan