‘Het is uit tussen Sylvie en Guillaume’

Sylvie van der Vaart is weer vrijgezel nu ze een punt zou hebben gezet achter haar relatie met Fransman Guillaume Zarka. Hij zou vrijdag van haar te horen hebben gekregen dat hun relatie voorbij is, schrijft de Hamburger Morgenpost. Sylvie zou haar relatie in stijl hebben beëindigd. Een sms of een telefoontje vond ze tactloos, dus vloog ze speciaal naar Parijs. Volgens de krant heeft Sylvie (35) de scheiding van haar ex Rafael van der Vaart nog niet verwerkt. ''Sylvie had in de afgelopen weken steeds sterker het gevoel dat ze na haar lange huwelijk met Rafael en het turbulente einde van hun huwelijk er nog niet aan toe is zich opnieuw vast te leggen in een relatie'', zegt haar haarstylist en vertrouweling Steve Hensel (36) tegen de Hamburger Morgenpost. Voor de blonde presentatrice was het de juiste stap. ''Het gaat goed met haar en ze is opgelucht dat nu alles geregeld is, ze zich voor 100 procent kan richten op haar carrière en haar zoon Damián'', vervolgt haar kapper.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Cornelis Berend

  komkommertijd

  • kwikfit

   inderdaad, haar favo groente nu ze weer alleen is…

   (in antwoord op Cornelis Berend)
   • Cornelis Berend

    Oh ja dat kan ook 🙂 Ik dacht meer aan de aard van het nieuws wat zo in vakantietijd voorbij komt. Vooral het ANP produceert veel bullshit. Jammer dat je daar niks mag bijschrijven.

    (in antwoord op kwikfit)
 2. catchit64

  Ben je lekker mee met zo’n vertrouweling, kun je tenminste je geheimen mee delen.

 3. janneke123

  Gerelateerde berichten:

  23/04/2013 Een seksueel handboek voor orthodoxe joden
  ????

 4. Kees Cornelder

  Blijft leuk, berichten uit de wereld van Echt Plastic: het kwaakt bovendien nog ook.

 5. Hans_Vermeulen

  Dit is wat ze eigenlijk diep in haar hart wil. In glamourland rond hoppen. En daar past een vaste relatie met een (saaie) honkvaste voetballer niet echt bij.

Reacties niet toegestaan