‘Emma Stone in het geheim getrouwd’

Actrice Emma Stone is getrouwd met regisseur Dave McCary. De twee moesten hun huwelijk eerder uitstellen vanwege de uitbraak van het coronavirus, maar bekenden van het stel zouden aan de New York Post bevestigd hebben dat de twee inmiddels in besloten kring in het huwelijksbootje zijn gestapt.

Emma en Dave leerden elkaar kennen toen de actrice eind 2016 te gast was in Saturday Night Live. Dave is een van de regisseurs van de populaire sketchshow. Het jaar erop werden de twee voor het eerst samen gefotografeerd tijdens een date.

De actrice en de regisseur delen niet veel over hun privéleven, maar verschenen in het begin van 2019 wel voor het eerst samen op de rode loper, bij de SAG Awards waar Stone opging voor twee prijzen, voor haar rollen in film The Favourite en serie Maniac.

Afgelopen december plaatste Dave op Instagram een foto waarop Emma, die zelf niet aan social media doet, haar verlovingsring liet zien. In mei dachten fans al eens nu een trouwring om de vinger van de actrice te spotten toen zij in een videogesprek met Reese Witherspoon te zien was. Afgelopen weekend verschenen foto's online waarop Dave en Emma allebei een ring dragen.