Harry en Meghan krijgen eigen realityserie, terwijl privacy reden was om koningshuis te verlaten

Drie maanden lang worden de Britse prins Harry (36) en Meghan Markle (38) voor hun eigen realityshow gevolgd door camera's. Hypocriet vinden Britse media, aangezien ze uit het koningshuis stapten, omdat ze meer privacy wilden.

De Sussexes sloten een deal van 150 miljoen dollar met Netflix. Dat een eigen realityserie onderdeel zou zijn van het pakket hadden weinigen zien aankomen. Juist omdat privacy een voorname reden was om huis en haard te verlaten en naar Los Angeles te vertrekken.

,,Waarom zouden ze hun privéleven nu dan te grabbel gooien?” klinkt het bij Ingrid Seward, hoofdredactrice van het Britse blad ‘Majesty Magazine’. ,,Ze maakten de Britse media zwart en deden alsof ze van ons moesten wegvluchten. Nu beginnen ze een realityshow. Dit is exact waarvan ze zeiden dat ze het niét gingen doen. Wat een hypocrieten.”

Volgens een insider heeft het alles met de belangen van Netflix te maken. “Harry en Meghan hadden hun zinnen uiteraard gezet op allerlei programma’s over hun goede doelen en projecten, waarbij ze vooral achter de schermen aan het werk zouden zijn. Maar Netflix wil natuurlijk waar voor zijn geld, en dat betekent: shows waar mensen écht naar willen kijken. Dan kom je al snel bij een realityprogramma terecht.”

Bron(nen):   HLN