Prinses Beatrix breekt jukbeen

Prinses Beatrix heeft door een 'onfortuinlijke' val haar jukbeen gebroken. Dat gebeurde in huiselijke kring, liet de Rijksvoorlichtingsdienst zondag weten. Beatrix is zondagochtend al geopereerd en zal enkele dagen in het ziekenhuis moeten blijven. 'De prinses zal daarna verder herstellen in Huis ten Bosch', aldus de RVD.

10 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Anna

  Ach gut , goed verzekerd ? Eigen bijdrage is 350 pleuro , lukt dat nog ? Ik bedoel maar met 500.000 per jaar is het niet eenvoudig , hakt erin he??

 2. Apekool

  Erg flauw Anna, niemand kiest voor een ongeluk.

  • Anna

   Na jouw reactie zit ik met tranen in mijn ogen , zal Trix ((( als ze ziet hoe NEEderland richting derde wereld land gaat dankzij dit krankzinnige kabinet , 2000 voedselbanken , invasie van Polen ( de lIJders dachten 10.000 maar het zijn er ongeveer 250.000 en straks tienduizenden stelende en rovende Bulgaren en Roemenen, die uiteraard een uitkering en subsidie’s gaan vangen ))) ook met tranen in haar ogen zitten ?? Denk het niet , hoeft ook niet de nep oranjes bezitten genoeg villa’s in t buitenland , waar het goed verblijven is met hun gestolen Miljarden . Medelijden heb ik met de kaal geplukte en uitgeperste Nederlanders !

   (in antwoord op Apekool)
   • meesan

    Wat moet het naar zijn om jou te zijn, Anna, zo ontevreden, achterdochtig, negatief en angstig. Kan je psychologische hulp voor krijgen. Kost je wel je eigen risico, maar sta je hopelijk zonniger in het leven.

    (in antwoord op Anna)
    • Anna

     Joh , ik heb de grootste lol als ik commentaren zoals die van jou lees , echt van het niveau , Ik steek mijn kop in t zand en zie en hoor niks , nanananana , echt humor ,

     (in antwoord op meesan)
 3. FritsB

  Wat mij nu enorm intrigeert is de vraag “welk?”. Links of rechts? En de kop is erg tendentieus; ik dacht onmiddellijk “Van wie dan wel?”. Journalistiek is toch moeilijk.

 4. catchit64

  Huiselijk geweld komt in alle lagen van de bevolking voor 😉 Lucky TV eat your heart out!

Reacties niet toegestaan