Ratelband wil droomvrouw vinden op Twitter

Emile Ratelband heeft een bijzondere manier bedacht om vrouwen te leren kennen, meldt de website Paparazzio.nl. De positiviteitsgoeroe vraagt via Twitter dames mee naar premières.

Ratelband (64) ligt in scheiding, maar dat weerhoudt hem er niet van om te daten. 'Ik bezoek regelmatig premières en vrijwel altijd ging ik daar tot op heden alleen naar toe. Maar dat is afgelopen. Ik dacht: waarom neem ik niet gewoon twee vrouwen mee?", laat hij weten.

"Hoe ik aan die vrouwen kom? Wel heel simpel: ik doe op mijn Twitter een oproep wie er met mij mee wil naar een bepaalde première", gaat Ratelband verder. "Geïnteresseerde vrouwen kunnen zich opgeven en de twee die zich het eerste melden, mogen met mij mee."

Spannend

Dat hij deze vrouwen niet kent, maakt het 'zeer spannend'. Maar dat is niet het belangrijkste. "Stilletjes hoop ik natuurlijk dat ik op deze manier een hele leuke vrouw ontmoet, met wie ik wel verder wil", zegt de ondernemer. "Uiteraard moet het wel van twee kanten komen."

Als zo'n afspraakje onverhoopt niet tot een romance leidt, is dat overigens geen enkel probleem voor Ratelband. "Dan hebben de dames en ik een hele leuke avond. Het is sowieso al een hele leuke manier om vrouwen te ontmoeten en te leren kennen, dacht ik zo."