Doutzen Kroes boos over coronatest bij kinderen: “Dieptriest”

Topmodel Doutzen Kroes valt op social media niets dan hoon ten deel, nadat ze kritiek heeft geuit op de coronatests bij kinderen in de gemeente Lansingerland.

"Diep triest dit!” schrijft de boze Doutzen onder een bericht van NU.nl. "Propaganda! Blijf van onze kinderen af!!!!” gaat ze verder. Ook haar man Sunnery James vindt het kennelijk allemaal heel heftig om een kind een coronatest af te nemen. "Wow, tenenkrommend," schrijft hij.

Van Doutzen Kroes (35) is bekend dat ze er nogal een rare mening op nahoudt als het gaat over de coronapandemie. Ze insinueerde vorig jaar al dat er sprake zou zijn van een complot. "Is het gemakkelijker om een door angst gedreven samenleving te beheersen? Willen ze het beste voor ons? En met ’zij’ heb ik het over de media, de farmaceutische industrie, onze regeringen en alle grote bedrijven die heel andere belangen hebben dan de onze, zo lijkt het.”

Ze zei zelf 'onderzoek' te hebben gedaan naar het coronavirus en tot heel andere conclusies te komen dan de virologen. Dat is natuurlijk koren op de molen van veel Twitteraars.