De laatste foto van Mandela

Een kleine jongen die de hand vasthoudt van zijn overgrootvader. Het is de laatste foto van de donderdag overleden Nelson Mandela. De foto is afgelopen mei genomen in het huis van de Nobelprijswinnaar in Johannesburg. Het peutertje noemde zijn opa altijd Baba, meldtExpress.co.uk.  De vader van de jongen, Ndaba Mandela, zegt dat de foto een schat voor hem zal zijn als ‘hij oud genoeg is om dat te begrijpen’. Schermafbeelding 2013-12-10 om 08.05.36

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Nero_Imperator

    Als hij oud genoeg is om het allemaal te begrijpen, zal de foto vast een klein fortuin waard zijn. Zet hem op eBay en laat mensen alvast bieden: “Over +/- 15 jaar te koop”.

  2. JerushaG

    Wat een lieve, prachtige foto!
    Op zo’n hoge leeftijd nog zo stralen van zachtheid en vriendelijkheid is weinigen gegeven. Wat een charisma! Het is waar, het is gewoon alsof hij licht geeft. Een lichtend voorbeeld van de ware betekenis van vrede, liefde, verzoening, compassie, empathie, vergeving, nederigheid en bescheidenheid. En dat allemaal verenigd in één persoon. Iets waarvan wij allemaal alleen maar kunnen dromen dat wij tot zoveel tegelijk in staat zijn. Wat een groot verlies voor de wereld, maar ook wat een grote vreugde en voorrecht dat wij hem in onze tijd hebben mogen meemaken.
    Als er een reïncarnatie bestaat van Jezus Christus, dan is hij dat. De vleesgeworden Messias in eigen persoon. Ik vermoed dat het niet lang zal duren voordat hij door de paus heilig zal worden verklaard. Rest in peace, sweet Mandela. VIVA MADIBA!

Reacties niet toegestaan