Vriendin van Hollande nog steeds totaal in de war van affaire

Valerie Trierweiler (48) is de first lady van Frankrijk: sinds 2007 is zij de officiële vriendin van Francois Hollande. Ze ligt sinds donderdag in een ziekenhuis in Parijs, nadat ze is ingestort door de verhalen over het structurele overspel van de president, die een relatie schijnt te hebben Julie Gayet (41) Volgens haar staf - de Franse staat heeft haar 5 personeelsleden ter beschikking gesteld - is ze erg in de war van alle publikaties. Er was sprake van dat ze vandaag het ziekenhuis zou kunnen verlaten, maar ze is nog te verward en uitgeput. Morgen geeft Hollande een grote persconferentie. Die was bedoeld om een economisch initiatief te lanceren en om te laten zien dat hij hands on leiding geeft aan het land. Maar de affaire met Gayet zal de persconferentie overschaduwen. Hollande heeft wel bezwaar gemaakt tegen de publicaties over zijn affaire omdat dat zijn privacy zou schenden, maar hij heeft de feiten tot nog toe niet ontkend.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. marianne martens

  is Holland al bezoek geweest bij haar om het een en ander te ontkennen, er is niets gebeurd alleen goede gesprekken gehad over het buitenlandse beleid of hoe kunnen we net zoals in Italië de maffia ruim baan geven. Heeft ie bloemetjes meegebracht en sinasappeltjes?

 2. kletsmajoor

  Misschien moet Hollande zich wat meer concentreren op het besturen van het land, dat gaat niet bepaald van een leien dakje.

 3. Karel Kritisch

  Zo etaleer je lekker je betrouwbaarheid. Een groot voorbeeld voor de natie.

 4. De Staatsburger

  Dacht mevrouw nou echt dat ze een trouwe echtgenoot zou vinden toen ze acht jaar geleden iets met een getrouwde man begon?

Reacties niet toegestaan