Dochter van Utopia-deelneemster Andrea over haar moeder: ‘Vals mens, ik hoop dat je doodrot’

Er is in Utopia één deelneemster die in de Heer is: Andrea. Ze heeft ter nagedachtenis aan haar overleden stiefdochter de 14 anderen zelfs aan het bidden gekregen. Maar op Facebook doet Sophia-Deborah Bles haar dochter (of iemand die zegt haar dochter te zijn) verslag van haar jeugd.
Alle afleveringen van Utopia net terug gekeken. Ik sta echt zwaar en zwaar te koken van woede. Ik kan op zijn netjes genoeg zeggen dat mijn verwekker, ik noem jou niet eens mijn moeder, een vieze vuile scheinheilige tiefushoer is. Jankt de ogen uit haar kop (prachtig acteerwerk, chapeau) voor haar overleden stiefdochter, maar zelf nooit een traan gelaten om jou bloedeigen kind? Jij hebt het gore lef gehad om mijn familie kapot te maken, mij proberen te ontvoeren, en vervolgens op zeer jonge leeftijd in de steek te laten, mij mee van de manege mee weer eens proberen te ontvoeren, waar ik mij huilend op de wc uren heb opgesloten uit angst, liegen tegen de kinderrechter en kinderbescherming over dat je zogenaamd een huis in Amsterdam had maar vervolgens met je bek in Bonaire woont. Ik kan uren doortypen zo. Nooit een cent aan mij besteed, aan je eigen vlees en bloed. En ten slotte bij Oh oh Europa zeggen dat ik dood ben? Vals mens, ik hoop dat je doodrot in jou eigen, bekeerde sekte-wereldje met die bloedhond van je tweelingzus erbij, je weet wel, die haar kitten van het balkon afgooide en stal wat er te stelen viel. Ik zal wel binnenkort de Privé of de Story ff bellen om met een mooi verhaal te komen, dan ziet iedereen hoe jij werkelijk bent. 1 ding is zeker, ik zal later een zoveel betere moeder dan jou worden!

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Ron C. de Weijze

    Het trollendom op internet is wijd en breed. Pas op met aannemen dat dit werkelijk haar dochter is. Niet de bewijslast omdraaien.

  2. Bart_van_Oerle

    ‘t zal wel.

Reacties niet toegestaan