Danny de Munk hoopt op verzoening met ouders

Danny de Munk weet nog steeds niet wat de oorzaak is van het conflict met zijn ouders. "Het blijft vaag. Misschien heeft het te maken met het ouder worden."

De zanger is al geruime tijd gebrouilleerd met zijn ouders. "Ik verander. En mijn ouders ook. Dan kan er een moment ontstaan dat je elkaar niet meer begrijpt", zegt De Munk in het AD.

De ins en outs over de ruzie wil De Munk niet naar buiten brengen. "Ik ben niet iemand die de vuile was buiten hangt. Da’s niet sjiek. Bakken ellende heb ik meegemaakt. Toestanden die niemand een moer aangaan. We hebben er veel verdriet van en missen ze. En ik zweer op mijn kinderen dat ik nog altijd niet weet wat de oorsprong van het conflict is."

Begin vorig jaar had de zanger één keer kort telefonisch contact met zijn vader, die meldde dat hij in het buitenland zat. Toch hoopt De Munk dat de lucht tussen hem en zijn ouders weer zal opklaren. "Ooit komt het goed. Ik houd nog steeds van ze. En wens dat mijn kinderen zich hun jeugd later herinneren als een tijd mét hun opa en oma."