Beau van Erven Dorens schiet uit zijn slof tegen wappie

Hoewel Beau van Erven Dorens bekend staat om het uiten van zijn gepeperde mening, ging de talkshowpresentator tijdens zijn show op maandagavond volgens kijkers flink over de schreef. Beau raakte verwikkeld in een verhitte discussie met evangelist Florens van der Spek, die kwam uitleggen waarom hij geen vaccinatie tegen het coronavirus wil.

Volgens Florens biedt Jezus hem het eeuwige leven en heeft hij ook geen vaccin nodig omdat hij biologisch eet, waardoor hij volgens hemzelf resistent zou moeten zijn. Dit schoot Beau in het verkeerde keelgat en dat liet hij duidelijk blijken. "Iedereen even zijn kop houden!", riep Beau toen Florens maar bleef doorpraten. Tezamen met zijn andere gasten probeerde de presentator het 'vaccin gesprek' verder te leiden, maar zonder succes, omdat de gasten zouden het nooit met elkaar eens gaan worden. Wat ertoe leidde dat Beau tegen Van der Spek riep: "Nee echt! Ik ben er helemaal klaar mee! Je kan wel blijven lachen, maar als ik je vraag om je mond te houden, moet je gewoon je mond een keer houden."

Op sociale media wordt wisselend gereageerd op Beau's uitval. Enerzijds zijn mensen het met hem eens, maar anderzijds vindt men ook dat hij zich rustiger had moeten opstellen ten opzichte van zijn gast, of hij het nou met hem eens was of niet. Verderop in het programma bood Van Erven Dorens zijn excuses aan en zei hij dat hij niet zo fel van leer had moeten trekken.