‘Slechte imago gaat Dré jr. veel geld kosten’

André Hazes jr. kan lucratieve deals mislopen door de imagocrisis waarin hij momenteel verkeert. Dat stelt imagodeskundige Zabeth van Veen in gesprek met Telegraaf TV. Volgens haar beginnen veel mensen genoeg te krijgen van hem en van zijn gedrag. Dat hij in één jaar tijd al drie keer een vrouw ten huwelijk vroeg helpt niet.

“Hij is zóveel in de media en etaleert ook zijn hele privéleven. Hij heeft al drie keer iemand ten huwelijk gevraagd in minder dan een jaar. Als je je privéleven heel erg etaleert, dan krijg je daar ook veel reacties op.”

“Hij denkt: het is over en ik ga met een ander, maar hij vergeet dat het de moeder van zijn kind is en dat je dan niet publiekelijk hoeft te laten zien dat je met een ander bent drie weken later. Dat is niet zo respectvol. Dat vindt vooral het publiek niet zo respectvol, maar hij zal het waarschijnlijk niet zo zien.”

Hazes is nu zeer veel te zien in reclameboodschappen van Kruidvat. Die sloten een contract met hem af voor hij alweer een vrouw dumpte.