Lil’ Kleine sloeg Jaime Vaes niet met een fles, zegt ze. ‘Maar we zijn nu on a break’

Lil' Kleine (doopnaam Jorik) en Jaime Vaes maakten op Ibiza zo luidruchtig ruzie, dat Jorik in het gevang belandde en de twee voorlopig uit elkaar zijn.

Jaime tegen Linda Meiden: "Op het moment zijn Jorik en ik 'a break'. Hij heeft een plekje in Amsterdam. Voor zover ik voor hem kan spreken werkt hij er hard aan betere versie van zichzelf te wonen. Ik woon met zoon Lio op Ibiza. Er moest natuurlijk iets wezenlijks veranderen tussen Jorik aan mij en dat gaat in vlagen. "

"Af en toe is het mega kut. Het gaat in baby stapjes." Wat er was die avond? Vaststaat dat het een turbulente avond was voor York in mij. Er ontstond een incident in de categorie had nooit mogen gebeuren. We kregen onenigheid, het escaleerde, maar de horror verhalen die naar buiten kwamen via de roddelpers zijn niet waar. Ik heb geen fles op mijn hoofd gehad en volgende dag ben ik gewoon naar buiten gegaan en mensen hadden kunnen zien dat het goed met me ging. Maar blijkbaar is leedvermaak interessanter en dus kwam er een foto van mij met een gehavend gezicht. Ik sta op die foto, dat ontken ik niet, maar die foto is van jaren terug."

Of ze half bij Jorik blijft voor het geld? Wonen op Ibiza is tenslotte aangenaam.

Dat zien we verkeerd, zegt Jaime tegen Linda. "Hij helpt mij in Lio nog steeds, ook al zitten we in een break. Maar ik help ook mezelf. Ik ben bezig met de lancering van een suncare-lijn. Er liggen plannen voor een bikinilijn."