Giel Beelen wil wereldrecord non-stop radio

Vanaf maandagochtend 6 uur gaat Giel Beelen (3FM) proberen het wereldrecord non-stop radio te verbreken. Het huidige record staat op naam van de Vlaamse Lennart Creël, die afgelopen zondag een marathonshow van 190 uur beëindigde. Nu wil Beelen ook in het Guinness Book of Records. Tijdens de radiomarathon mag de dj om de dag 3 uur slapen en tussendoor 2 dutjes doen van 15 minuten. Speciale lampen moeten ervoor zorgen dat de dj wakker blijft of juist in slaapstand wordt gebracht. Allerlei (muziek)vrienden en andere 3FM-collega's zullen op hun eigen uitzendtijdstip langskomen om Beelen te steunen en zoveel mogelijk wakker te houden. Een notaris houdt de boel in de gaten. Beelen: "Iemand wees me er onlangs op dat ik ‘de langstlopende ochtendshow op 3FM ooit’ host en dat vond ik toch wel heel tof. Ondanks dat ik niets om zelfbevlekkende feestjes geef vond ik toch dat ik iets bijzonders moest doen dit jubileumjaar. Als mannetje van de radio heb ik natuurlijk al een hoop gedaan en beleefd en zou ik het gewoon supercool vinden om een officieel radiorecord te hebben. Maar ik weet als fervent te weinig slaap hebbende wel dat dit echt fucking heftig gaat worden."            

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jannie Ooms

  Waarom probeert Giel niet het wereldrecord non-stop zwijgen tijdens het plaatjes draaien te verbreken? Lijkt me heerlijk, gewoon luisteren naar muziek zonder door het overspannen geluid van Giel te worden afgeleid.

  • Volledig

   Dat kan, en heet Spotify.

   (in antwoord op Jannie Ooms)
   • Jannie Ooms

    Als je de betaalde versie neemt, tenminste. Anders heb je reclame tussendoor, want Spotify moet natuurlijk wel inkomsten genereren

    (in antwoord op Volledig)
    • Bolg

     Zou Giel ook reclamespotjes op Spotify inspreken dan juffrouw Jannie? Ik dacht ook van niet…

     (in antwoord op Jannie Ooms)
    • Volledig

     Voor niets gaat de zon op 🙂
     Je hebt overigens heel veel nonstop online radiostations die gratis zijn.

     (in antwoord op Jannie Ooms)

Reacties niet toegestaan