Adele gaat los in Londense gaybar

Bezoekers van een nachtclub in Londen wisten even niet wat ze zagen, toen niemand minder dan superster Adele kwam binnenlopen. De Britse zangeres besloot donderdagavond na de opnames van The Graham Norton Show een bezoekje te brengen aan gayclub Heaven, waar op dat moment een stripwedstrijd gaande was.

Adele werd door bezoekers gefilmd terwijl ze aan het feesten was op het nummer It’s Raining Men. Even later verscheen ze ook op het podium om haar oordeel te geven over de stripwedstrijd en even later ook zelf een rondje te dansen aan een danspaal.

Eigenaar Jeremy Joseph vertelt aan de Daily Mail dat hij het zelf ook nauwelijks kon geloven dat de Britse ster in zijn club stond te feesten. "Ik was backstage de show aan het voorbereiden en iemand zei me dat Adele langs de achterdeur zou komen en ineens was ze daar."

De aflevering van The Graham Norton Show met Adele werd vrijdagavond uitgezonden door de BBC. De Britse zangeres vertelde daar onder meer over haar geannuleerde concertreeks en haar plannen voor een tweede kind.