Charly Luske gaat vreemd. Tanja Jess kent zijn ‘demonen en issues’

Actrice Tanja Jess (55) geeft toe dat haar relatie met Charly Luske (43) in zwaar weer verkeert. Ze haalt wel hard uit naar Roddelpraat, dat naar buiten bracht dat haar man vreemdgaat.

De roddelrubriek kreeg een reeks pikante berichtjes in handen die Luske naar een vrouw had gestuurd. Er werd ook gesuggereerd dat de zanger vaker vreemdging.

Omdat andere media het bericht overnamen voelde Tanja Jess zich genoodzaakt te reageren. Ze schrijft op Instagram dat ze weet dat 'Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan'.

'Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly's extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues', aldus Tanja.

Ze schrijft nog dat ze hier al langere tijd hulp voor hebben. 'Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is'.

Voor Roddelpraat heeft ze geen goed woord over. 'Ze vullen hun zakken over lijken via de diepste, donkerste krochten van hun ziel.'