Seksleven David Bowie ligt op straat

Schrijfster Wendy Leigh heeft een nieuw boek uit: Bowie. In de biografie graaft ze diep naar de amoureuze affaires en seksuele escapades van zanger David Bowie, met als onderliggende vraag of Bowie een seksuele avonturier was dan wel seksverslaafd. Volgens Leigh had Bowie een seksleven om van te spreken en deden weinigen hem na. Hij had onder andere amoureuze relaties met Elizabeth Taylor, Marianne Faithfull en met Susan Sarandon. Ook zouden er orgies zijn geweest met Mick Jagger. Diepte-interviews met zakenrelaties, hechte vrienden, exen en insiders uit de muziekindustrie gaven Leigh meer dan voldoende materiaal. Volgens Leigh weefden Bowie en zijn vrouw Angie een 'seksueel web' rondom wie ze dan ook zagen zitten. Toen David Bowie en Angie elkaar ontmoetten, hadden ze beiden een affaire met dezelfde man. Volgens een oude kennis zou Bowie 'een megaster worden of anders veel geld gaan verdienen op de herentoiletten in Piccadilly'. Zijn achtergrond, een emotioneel afstandelijke moeder, ambitieuze vader en een broer die voornamelijk in een psychiatrische inrichting zat, moet volgens haar zijn sexual apetite verklaren.
Een groot bed midden in de woonkamer was het centrum van alle activiteit. Groupies, medewerkers, andere sterren, iedereen kwam er naartoe. Cocaïne speelde ook een grote rol. Bowie zou zoveel sekspartners willen hebben als maar mogelijk was. Later trouwde hij met model Iman en begon hij een rustiger leven. Nu zou hij vooral druk zijn met het zorgen voor hun dochter. Over de ontmoeting met Iman zou hij gezegd hebben: "Ik bedacht de namen voor onze kinderen al op de avond dat ik haar voor het eerst zag."

Bron(nen):   Daily Mail      

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  “Zijn achtergrond, een emotioneel afstandelijke moeder, ambitieuze vader en een broer die voornamelijk in een psychiatrische inrichting zat, moet volgens haar zijn sexual apetite verklaren.”
  Yep, dat verklaart idd alles (rolleyes) Wat is trouwens “apetite”?

 2. harrr

  Er is maar 1 ding nog sneuer dan het meest sneue sexleven van een willekeurig mens en dat is de persoon die er in geinterreseerd is….

 3. Jos

  Verklaring is eenvoudiger – álle mannen, als ze de mogelijkheid en de aanbiedingen zouden hebben, zoals Bowie die kreeg, zouden zich het schompes wippen. Duidelijk door een vrouw geschreven, dit.

Reacties niet toegestaan