Personeel vernietigend over Harry en Meghan: ‘De prins is zo lui, zelfs het toilet trekt hij niet zelf door’

Prins Harry en Meghan moeten wel heel verschrikkelijke mensen zijn als je de tien ex-medewerkers moet geloven die aan het woord komen in het boek Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown van royalty-expert Valentine Low.

De bekende ex-assistent Samantha Cohen vertelt dat Meghan constant zei als ze bijvoorbeeld op staatsbezoek ging: “Ik kan niet geloven dat ik hier niet voor betaald word.” Ze vond ook dat ze tijdens zo'n reis niet genoeg in de belangstelling stond. “Het was als werken met twee koppige tieners”, verklaart Cohen. “Ze volgden amper of geen instructies op en waren constant aan het klagen.”

Lui
The Queen en ook prins William hadden regelmatig kritiek op hoe Meghan met het personeel van het koninklijk huis omging. "Het klopt dat Meghan een paar keer ruzie had met William en zijn vrouw Kate... Dat ging altijd over de behandeling van het personeel.” Ze noemt Meghan 'een narcistische sociopaat'.

In Amerika hebben personeelsleden van Meghan dezelfde ervaring. Meestal stoppen ze na een paar maanden alweer. “De meeste mensen geven er na die periode de brui aan”, vertelt een ex-medewerker aan het Amerikaanse blad Star. “Ze zijn dan ook ware nachtmerries om voor te werken. Iedereen huiverde als Meghan thuis was. Harry was vooral lui en weigerde om de simpelste taken zelf te doen. Zelfs het toilet trok hij niet door."

Geen oogcontact
"Maar het was duidelijk Meghan die de broek aanhad in huis. Zij bepaalde de regels, en die waren echt bizar. Zo wilde ze alle kopjes in de kast op een bepaald aantal centimeters van elkaar, én gerangschikt op kleur. Als er iets in die volgorde niet klopte, dan kregen we een fikse uitbrander. Een gesprek met haar aangaan was geen optie, want wij mochten hen nooit als eerste aanspreken. Zelfs oogcontact maken was verboden. Ze kwamen alleen naar ons toe als ze iets nodig hadden, verder waren we lucht voor hen.”

Bron(nen):   HLN