Naaktfoto-schandalen van sterren

De sterren worden nauwlettend in de gaten gehouden en dan duikt er weleens een naaktfoto op:
Rihanna

Aangezien Rihanna vaker schaars gekleed gaat kan dit haast geen schandaal worden genoemd. In 2009 lekte er naaktfoto's van de zangeres op het internet. Volgens enkele roddels zou haar ex-vriend Chris Brown hier iets mee te maken hebben gehad.Kanye West
In 2010 maakte Kayne West foto's van zijn penis en stuurde ze naar verschillende vrouwen. Deze foto's gingen rond op het internet.

Scarlett Johannson

Er verschenen naaktfoto's op het internet van de actrice nadat haar persoonlijke e-mailadres in 2011 was gehackt. De foto's waren bedoeld voor haar man, Ryan Reynolds.

Vanessa Hudgens

Er verschenen verschillende naaktfoto's van de 'High School Musical'- ster in 2007. De actrice was op dat moment 18 jaar. Ze heeft haar excuses aangeboden aan al haar fans.

Blake Lively
In 2011 verschenen er verschillende naaktfoto's op het internet van de bekende 'Gossip Girl' actrice. Lively ontkent dat zij de vrouw is die op de foto's staat afgebeeld.

Jessica Elba
In 2010 was Jessica Alba het slachtoffer van een hacker. Er verschenen naaktfoto's van de actrice toen zij zwanger was van haar dochter Honor Marie.

Meer sterrenroddels:

Bron(nen):   Huffington Post