Engeland smelt: prins George in kersttruitje

Het Brits koninklijk huis heeft drie kerstfoto's vrijgegeven van prins George, het 17 maanden oude zoontje van prins William en zijn vrouw Kate. Het komt zelden voor dat er foto's naar buiten komen van het jongetje. Zijn ouders proberen hem af te schermen van de opdringerige Britse roddelpers. De foto's zijn eind november gemaakt door een persoonlijke assistent van prins William. Prins George zit op de trappen van Kensington Palace in Londen, waar het gezin woont. De laatste keer dat er een officiële foto naar buiten kwam was in juli toen het jongetje één jaar oud werd. Volgens Britse media lijkt het jongetje op zijn vader toen hij een dreumes was.media_xll_7343527

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. vandehoedenderand

  Echt. Dit zal ik toch nooit begrijpen. Hij is een kind als elk ander kind. Maar omdat ie uit een koninklijke doos is geschoven, moeten we ineens méér smelten dan bij andere kinderen?

  Vreemde wereld is het toch soms.

  • meesan

   Nee hoor, ik smelt gewoon omdat hij er aanzienlijk smeltwaardiger uit ziet dan het wurm van Barbie/Samantha. Of zelfs schattiger dan mijn eigen neefje. Wat een snoetje, die George.

   (in antwoord op vandehoedenderand)
 2. Will

  Alle kinderen zijn lief. Dit kind is geen uitzondering. Ik word niet goed van al dat gezwijmel over koninklijke lieden. Zodra er iets van een koningshuis verschijnt worden mensen ontoerekeningsvatbare kritiekloze dwepers. Bah!

 3. Burgermans

  Schattig, hoor. Leve de monarchie!

 4. Marg00tje

  Is dat een kersttruitje? Er staat een soldaatje met een geweer op. Die staan ook voor het paleis in Lonen.

Reacties niet toegestaan