Zo zien Mia en Dion eruit op het songfestival: matchende strepen

Mia Nicolai en Dion Cooper hebben in Liverpool de eerste repetitie achter de rug van hun nummer Burning Daylight. Daarbij werd ook bekend welke outfits ze zullen dragen tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival: het wordt zwart met zilveren strepen.

Songfestivalorganisatie EBU deelde de foto van het duo, die hier te bekijken is. Ook valt op het liveblog van de organisator te lezen dat Mia en Dion op een 'klein ronddraaiend podium' stonden, waarbij een rookmachine werd gebruikt. Het geheel voelde 'heel intiem' aan.

Normaal gesproken is deze eerste repetitie besloten, maar zijn ze daarna openbaar. Dit jaar zullen alle repetities achter gesloten deuren plaatsvinden, zodat de acts nog volop kunnen bijschaven als ze dat willen, zei de organisatie daarover.

Mia en Dion staan op 9 mei in de halve finale van het songfestival. Daarin strijden vijftien landen om tien finaleplaatsen. De finale is op 13 mei.

@eurovision Haunting, mesmerising, and enchanting stuff from Mia & Dion 🥺🧡 #Eurovision2023 #Eurovision @Mia Nicolai @Dion Cooper ♬ original sound - Eurovision