Haar gitarist 5 Seconds Of Summer in lichterlaaien

Het concert van 5 Seconds Of Summer in het Londense Wembley is voor Michael Clifford vervelend afgelopen. Het haar van de gitarist van de Australische rockband is tijdens het optreden in brand gevlogen toen Clifford iets te dicht bij een van de vlammenwerpers op het podium kwam.

Het concert moet gestaakt worden en Clifford is naar het ziekenhuis gebracht. Eenmaal ontslagen zette Clifford meteen een berichtje op Twitter om zijn bezorgde fans gerust te stellen. "Dit geloof je niet. Sorry dat ik het concert niet af kon maken, maar ik lijk nu wel op Two Face. Dankjewel voor jullie bezorgdheid", schrijft Clifford op het sociale netwerk. Bij zijn tweet plaatste hij een foto van zijn half in het verband ingepakte gezicht. Later schreef hij nog dat hij zich zondag weer onder de mensen zal begeven.

Hoe ernstig de schade aan zijn hoofd is, is niet bekend. Het voorval van Clifford doet denken aan een ongeluk van Michael Jackson in 1984. Tijdens de opnames van een Pepsi-reclame vatte het haar van de poplegende vlam en hij liep er ernstige brandwonden bij op. Later zou blijken dat hem dat een levenslange verslaving aan pijnstillers heeft opgeleverd.