‘Lady Gaga wordt steeds dikker’

Lady Gaga kan het ook nooit goed doen. Ooit kreeg de popster de wind van voren omdat ze te dun zou zijn, maar nu wordt Gaga juist bekritiseerd vanwege haar vermeende overgewicht.

Een anonieme bron vertelt aan RadarOnline dat de kilootjes er de laatste tijd aanvliegen bij de zangeres. "Ze houdt zich helemaal niet meer aan haar dieet en ze eet en drinkt zonder enige zelfbeheersing", zegt de ingewijde. "Elke week krijgt ze een grotere kledingmaat en het lijkt alsof het haar niks kan schelen."

Volgens de insider speelt mee dat de 29-jarige Gaga eerder dit jaar ten huwelijk is gevraagd door haar partner, de vier jaar oudere acteur Taylor Kinney. Omdat de buit toch al binnen is, zou de artieste zich geen zorgen meer maken over haar gewicht. "Maar ze realiseert zich niet dat haar nieuwe lichaam niet aantrekkelijk is."

De bron kan zich niet voorstellen dat Kinney blij is met het vollere figuur van Gaga, de artiestennaam van Stefani Germanotta. "Ze zegt zelf dat Taylor gek is op rondingen, maar ik weet zeker dat hij het niet leuk vindt dat ze zo dik is geworden."