Er zijn 200 foto’s van blote Kate

Volgens de Sunday Times zijn de 3 foto's (waarop mogelijk een  borst is te zien) slechts een begin van de ellende voor de Britse Royals. Er zouden er in totaal 200 zijn. En de verspreiding gaat door. Er is nu ook een Iers tijdschrift dat foto's plaatste en Chi magazine uit Italië zegt 26 pagina's te gaan vullen met blote Kate

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. AAFJE

  Wat zegt dat over ons, dat een topless zonnende aangetrouwde prinses voor zoveel commotie zorgt. Veel vrouwen zonnen graag topless en niemand maakt zich hier druk om. Het feit dat Engelse kranten en nu deze site hier melding van maken een eerst stap dat wij vrouwen gedwongen worden om ons weer helemaal te bedekken dmv een braaf badpak? Komt het tot een algeheel verbod op topless zonnen (zoals dat in de VS ook al is)?

  • Floating Soul

   Doe me een lol en hou die foto’s van Maxima ver weg.
   Ik kijk allang geen sexboekjes meer hoor.

   Ik snap nog steeds niet hoe ik uit zo’n klein gaatje kom.
   De tunnel of love zeggen ze wel eens.
   Ik niet, want ik was ongewenst. 😉
   De pil kwam net te laat.
   Hadden ze zich maar eerder moeten bedenken.
   Bezint eer ge begint. 😉

   Nipplegate uit Engeland ?

   (in antwoord op AAFJE)
  • Pietje_Precies

   nee het zegt ook wat over Kate. Wel koningin willen worden, maar dan mopperen als je in je blote tieten gespot wordt. Kan ze ook gewoon haar schouders ophalen en zeggen : Veel plezier met mn tieten, lekker belangrijk. Nee, we gaan fotografen in de bak gooien.

   (in antwoord op AAFJE)
 2. Bart

  De beelden lijken mij niet bevorderlijk voor het imago van Kate. Ook als Kate zich in haar eer voelt aangetast (voor schut gezet), kan dit een redelijke belang vormen voor Kate om via de rechter een publicatieverbod af te dwingen.

 3. Floating Soul

  Oh, dat wordt weer lekker cashen voor de Britse (burp) opperplebs.

  Is het nou echt zo’n lekker wijf of is het echt een Engelse kouwe kak ?
  Niet dat ik er overheen wil rijden met een auto. 😉

  Eigen schuld dikke bult !

 4. KritischeMassa

  Hi ha ho prinses Kate in haar blote ….

 5. Niegol

  Voor Kate heel vervelend, genant etc. Daarom alleen al “not done”. Maar daarnaast met de historie van hun moeder (want naast Princess en media object was Lady Di voor hun “Mama”) lijkt me dit voor William en Harry ook erg naar.

  Beetje alsof je mensen op straat met “kanker” hoort schelden de dag nadat je een naaste daaraan verloren hebt.

 6. Har Davids

  Toen de Duchess nog gewoon een burger was, had zij borsten en die heeft zij nog steeds, al zijn ze door een huwelijk met een prins ineens bijzonder geworden. Ik heb ze niet gezien en kan dus geen oordeel vellen, maar misschien had men in Buckingham Palace beter niet te veel aandacht aan deze hype kunnen besteden. Eens te meer wordt hiermee de overbodigheid van de adel aangetoond.

Reacties niet toegestaan