Dennis Storm stopt met presenteren

BNN-gezicht Dennis Storm neemt afscheid van de buis. Hij haalt geen plezier meer uit presenteren, schrijft Dennis woensdag in een bericht op Instagram. Het laatste programma dat Dennis maakte was 3 op reis.

“De afgelopen tien jaar heb ik ruim 150 reisreportages mogen maken en gedurende die tijd waren mijn andere interesses zoals schrijven, regie, design, fotografie en lui op het strand hangen slechts bijzaak”, schrijft Dennis. “Ik hou nog steeds zielsveel van dwalen op grote vliegvelden en samen met collega’s landen als Albanië, Oman of Chili ontdekken, maar ik haal simpelweg geen plezier meer uit presenteren.”

Dennis besloot daarom begin dit jaar te stoppen met 3 op reis. “Het zou makkelijk zijn om er vanwege de liefde voor het reizen of het salarisstrookje nog een paar jaar aan vast te plakken, maar gelukkiger word ik van tijd vrijmaken voor die andere interesses.”

Uitsluiten dat hij ooit terugkeert op televisie doet Dennis niet. “Wie weet komt er ooit nog eens een programma op mijn pad waar ik weer voor 100% voor wil gaan, zeg nooit nooit. Maar voor nu: bedankt voor het kijken! En de groeten.”