Bij BZV-afgevallen Pia heeft veel aanbidders

Ze was helemaal in de war toen ze door boer Herman werd weggestuurd van diens boerderij in Frankrijk. Ze had het al helemaal uitgestippeld: een cursus Frans, en dan een baan in Frankrijk. En Herman natuurlijk. Maar na de uitzending gloort er nieuwe hoop.

,,De berichtjes stromen echt binnen", zegt ze. ,,Via Facebook hebben sommige mensen me gevonden en die schrijven dan dingen als 'vanaf de eerste aflevering voelde ik al een klik met jou' en 'ik zou je graag willen ontmoeten'. Het is bizar."

<> <>

Nee, een afspraakje is nog niet gemaakt, maar dat kan snel veranderen, vertelt Pia in het Radio 2-programma van Gijs Staverman. ,,Er zijn best al wel wat jongens die zich gemeld hebben, maar ik wilde er eerst rustig over nadenken. Komende week ga ik reageren."

,,Ergens voelde ik de bui aankomen", schrijft ze  op de BZV-site. ,,Ik merkte het aan de sfeer die er hing, ook omdat hij niets over mijn privéleven vroeg. Iets wat hij bij de anderen wel deed. En als ik dat probeerde, werd het weggewuifd. Ik dacht: is dit het wel? Wat doe ik mezelf aan? Maar voor het eerst had ik een klik met een jongen die ik op andere gebieden niet had, zoals muziek en het niet-stappen. Ik voelde me gekwetst", aldus Pia. Ze laat haar frustratie de vrije loop: ,,Hij wilde een meid die zelfstandig was. Haar eigen ding bleef doen. Hij kiest voor een student. Sorry, maar dan denk ik wel: wat doe je?"

<> <>