Waarom Daniel de Ridder op oudere vrouwen valt

Al vroeg was duidelijk dat hij én goed kon voetballen én goed kon leren én een mooie jongen was. En dan is NOS-voetbalanalist Daniel de Ridder ook nog eens de verkering van Halina Reijn. In De Volkskrant legt hij uit waarom het goed is dat Halina een stuk ouder is, zoals zijn ex Tatum Dagelet óók een stuk ouder was.

 'Iemand die iets heeft meegemaakt, die pijn kent, vind ik interessanter dan iemand die niet zoveel heeft meegemaakt. Ik herken mezelf in die pijn. En ik ben ook geen gemakkelijke figuur. Iemand die van porselein is, kan ik breken, bij wijze van spreken. Dat klinkt raar. Maar ik ben wel pittig. Ik hou van een krachtige persoonlijkheid, laat ik het zo zeggen.

Ik heb een heel harde kant. Vind ik zelf ook onprettig. Nou, niet altijd. Ik kan een ander wel afschrikken, met mijn temperament, met bepaalde principes.'

'Halina is heel ontwapenend. Haar puurheid. Echt een dier. Net zoals zij het dier in mij ziet. Gek om zo te zeggen, maar we zijn twee dieren die elkaar gevonden hebben. We kunnen heftige discussies hebben, waarvan normale mensen denken: jezus, bedaart dat nog? Maar een uur later omhelzen we elkaar en zitten we weer te lachen. Wij kunnen snel switchen tussen het dierlijke en het intellect. We hebben daarin een eigen universum gemaakt, waarin we elkaar heel erg begrijpen. Ik raak nooit op Halina uitgekeken en zij geloof ik ook niet op mij."

Bron(nen):   De Volkskrant