Georgina Verbaan van meerdere datingapps verwijderd

Georgina Verbaan is al weer even vrijgezel en heeft kennelijk besloten haar heil te zoeken op datingapps. Die zijn het daar echter niet mee eens. Na eerst al van Her te zijn gegooid, heeft ook Tinder haar account zonder pardon verwijderd.

“Toevoeging aan mijn bio: mag niet op datingapps, van datingapps”, schrijft Georgina op Twitter. Volgens Tinder zijn er activiteiten gesignaleerd op haar account die in strijd zijn met de gebruiksvoorwaarden. Wat voor verschrikkelijks er op haar profiel is gebeurd, weet de actrice zelf ook niet. Haar volgers denken dat de datingapp er vanuit ging dat het niet om de echte Georgina Verbaan ging.

Zelf schrijft ze bij een bericht over haar verwijdering van datingapp Her: “Nou ja. Ik heb niet eens iets raars gedaan. Dachten mensen dat ik een nep Georgina ben? Kan niet eens op een datingapp. Hoe moet ik mijn levon nu vormgevon?”

Nadat vorig jaar haar relatie met Bram van Leeuwen teneinde kwam, is de actrice weer op zoek naar de liefde. Kennelijk hoeft haar partner niet per se een man te zijn. Her is immers een app om vrouwen te leren kennen.

 

Bron(nen):   De Telegraaf