Meghan begonnen aan bevalling

Beroemd
door anp
maandag, 06 mei 2019 om 15:00
meghan begonnen aan bevalling1557148093
Het eerste kind van de hertog en hertogin van Sussex kan elk moment geboren worden. Meghan is thuis in Frogmore Cottage aan het bevallen, melden meerdere Britse media maandag.
Harry staat zijn vrouw bij. Een paar kilometer verderop wachten journalisten en royaltyfans op babynieuws. Zij verzamelen bij de Long Walk, de 5 kilometer lange weg naar Windsor Castle die Harry en Meghan op hun huwelijksdag per koets aflegden.
De hertog en hertogin van Sussex verhuisden begin deze maand (april) naar Frogmore Cottage op het landgoed Windsor. Een paar weken geleden werd duidelijk dat Meghan haar eerste kind liever thuis op de wereld zet dan in een ziekenhuis.
Papa Harry
Harry en Meghan maakten in oktober bekend dat ze vader en moeder worden. Vlak daarna maakten de twee een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland, waar ze direct werden bedolven onder de babycadeaus. De zwangere Meghan is lang blijven werken, half maart ging de hertogin met verlof. Eind februari vloog ze nog met Harry naar Marokko voor een officieel bezoek.
Harry en Meghan trouwden vorig jaar mei in St. George’s Chapel, eveneens op landgoed Windsor. De prins en de voormalig actrice zijn sinds begin 2016 samen, eind november 2017 werd hun verloving wereldkundig gemaakt. Hun kind wordt zevende in lijn van troonopvolging, na papa Harry.