Robbie Williams is paranormaal: “Ik praatte met dode mensen”

Robbie Williams vertelt in een interview over zijn vermeende paranormale gaven. “Als kind praatte ik met dode mensen”, vertelt de zanger in The Sun.

“Het maakte mijn vader bang: ik was drie, vier, vijf jaar oud en ik praatte met mensen die gestorven waren. Daarnaast had ik levendige dromen. Ik zag ook ufo’s, eentje zo dichtbij dat ik hem kon raken met een tennisbal. Ik noemde die dode mensen geesten, maar dat doe ik niet meer omdat ik niet weet wat ze zijn.”

Hij vervolgt: “Ik heb dingen gezien die ik niet kan uitleggen, maar die mijn leven en het pad dat ik gevolgd heb, hebben beïnvloed. De fenomenen zijn constant geweest: er is geen moment in mijn leven geweest dat ik me niet bewust ben geweest van de aanwezigheid van iets dat niet gezien kon worden.”

Zijn grote hit ‘Angels’ gaat dan ook niet over een geliefde, maar letterlijk over engelen. “Het eerste nummer dat ik ooit schreef was ‘Angels’, en dat ging werkelijk over engelen”, zegt Williams. “Mensen denken dat het over mijn moeder gaat, of over iemand die ik liefheb, maar het gaat dus echt over engelen. En het was mijn grootste hit tot nu toe.”