Emotionele reacties na winst Duncan

Beroemd
door anp
zondag, 19 mei 2019 om 2:29
emotionele reacties na winst duncan1558226175
TEL AVIV - Binnen het Nederlandse kamp is zaterdagnacht uitbundig en emotioneel gereageerd op de songfestivalwinst van Duncan Laurence. Bij verschillende leden, onder wie Ilse DeLange, waren tranen van vreugde te zien.
Terwijl Duncan het woord voerde tijdens de persconferentie zat de Nederlandse delegatie volop te genieten achterin de zaal. Met tranen in de ogen werden over en weer schouderklopjes uitgedeeld, moest er af en toe in de arm geknepen worden en heerste er nog vooral ongeloof dat Nederland na 44 jaar weer met de winst in handen stond.
Van alle kanten kwamen er ook felicitaties en stond op ieders gezicht een glimlach van oor tot oor. Ook Duncans vriend Gerco stond zichtbaar te genieten. "Ik ben superblij en zo trots", zei hij in een korte reactie.
De Nederlandse pers kreeg Duncan na afloop van de persconferentie niet meer te spreken. De zanger werd direct weggevoerd want hij heeft nog een drukke nacht voor de boeg met uiteraard een feestje maar eerst nog een optreden in de Euroclub.