Vele steunbetuigingen raken Miljuschka diep

Miljuschka Witzenhausen wordt bedolven onder de reacties op haar openhartige verhaal over hoe ze leeft met de dreiging van haar oom Willem Holleeder. Die vele blijken van medeleven raken de presentatrice, tv-kok en schrijfster diep, liet ze zaterdag weten via Instagram.

"Ik ben diep ontroerd door al jullie reacties", schreef ze bij een foto van haar en haar moeder Astrid Holleeder. "Vanuit de bodem van mijn hart dank jullie wel."

Ook bekend Nederland steekt Miljuschka en haar moeder letterlijk een hart onder de riem. Het bedankberichtje krijgt hartjes van onder anderen Arjen Lubach, Humberto Tan en Tess Milne. Die laatste, die net als Miljuschka bekend werd als vj van muziekzender TMF, maakt "een buiging voor jullie kracht". "Vergeet niet dat je voor mij altijd Mil bent die knappe vj met wie ik zo lekker kan dansen op feestjes, wiens cheesecakes ik door mijn scherm heen wil opeten en die ik bewonder omdat ze precies weet hoe ze haar dromen gerealiseerd krijgt."

Rens Kroes vindt Miljuschka "sterk". "Je mama ook! Houden zo. Heel veel licht en liefs van mij." Gwen Poorten noemt de presentatrice "een powerhouse". "In ieder opzicht! Een diepe buiging en heel veel liefde voor jou, je mama en familie."